Home > Business Restaurantgids

Wie wij zijn

Op zoek naar een unieke plek om zakelijk te dineren met uw klanten of personeel? Wilt u iets speciaals vieren, vergaderen of teambuilden? Bij BusinessRestaurants.nl vindt u talloze opties en plekken voor een geslaagde meeting.

De Business Restaurantgids

De Business Restaurantgids is een jaargids en inspiratiegids voor directie van bedrijven die op zoek zijn naar restaurants in hun regio die bij uitstek geschikt zijn hun zakelijke groepsbijeenkomsten en events succesvol te faciliteren. Denk hierbij aan private dining, groepsdiners, arrangementen op maat, bedrijfsborrel, personeelsfeestje, vergadering en/of teambuildingsdag. Soms is het mogelijk het hele of een gedeelte van het restaurant exclusief af te huren.ok

De uitgave verschijnt eenmaal per jaar en wordt verstuurd naar directeuren en eigenaars van bedrijven in de sector zakelijke dienstverlening binnen de Randstad bestaande uit de provincies Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht en Flevoland. Ook verspreiden we exemplaren via deelnemende restaurants en wordt de uitgave als relatiegeschenk aangeboden door het bedrijfsleven.